josgorissebv advies bij douane zaken en internationale handel

josgorissebv Uw gids bij grensgevallen
                              

 

 

Advies

Diensten

Specialisatie

Contact

 

 

Home

 

 

In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in de rechtsverhouding tussen de importeur en zijn logistiek dienstverlener, die in veel gevallen de douaneaangiften voor de goederen verzorgt. Over de aansprakelijkheden tussen de partijen bestaan vaak misverstanden.

Jos Gorisse B.V. is een onafhankelijk adviesbureau, uitsluitend gespecialiseerd in het juridische vakgebied van douane en internationale handel. Deze onafhankelijkheid heeft voordelen voor de accountant, de belastingadviseur of de logistiek dienstverlener die ons als specialist, voor de eigen dienstverlening aan de cliŽnt, inschakelt.

Na een oriŽnterend onderzoek kunnen de risicoís en de mogelijke besparingen van de importeur of logistiek dienstverlener in kaart worden gebracht

Daarna dragen wij oplossingen aan en begeleiden, indien nodig, de implementatie daarvan. In die gevallen waar al een meningsverschil met de douane bestaat, zullen wij eerst adviseren over de positie van de cliŽnt en de haalbaarheid van een eventuele bezwaar- of beroepsprocedure.